BAU München

BAU München
Van 19/01/2015 tot 24/01/2015
München

BAU München is, met exposanten en bezoekers uit meer dan 40 landen, een van de meest toonaangevende wereldbeurzen voor architectuur en bouwmaterialen die tweejaarlijks doorgaat in München.

DUCO presenteert tijdens BAU München (van 19 t.e.m. 24 januari) op het landenpaviljoen van Flanders Investment & Trade (stand A1.330G) onder meer haar laatste innovaties op het vlak van architecturale zonwering en lamellenwandsystemen.

We geven u alvast een overzicht van wat u allemaal bij ons kunt ontdekken:

DucoSun Cubic
Deze rechthoekige lamellen, tijdloos en elegant, bieden een optimaal evenwicht tussen maximale natuurlijke lichtinval met een minimum aan zonnewarmte. Dit systeem kan zowel met vaste of verstelbare lamellen voorzien worden, horizontaal of verticaal geplaatst. De verstelbare lamellen zorgen er voor dat u de lichtinval kunt regelen in functie van elk specifiek geval: oriëntatie en gebruik van het gebouw, het seizoen, tijdstip van de dag…

DucoSlide
Het DucoSlide gamma bestaat uit schuifpanelen, met houten of aluminium lamellen, vervat in een stevig kader (LuxFrame) of discreet zijprofiel (SlimFrame). Het ruime aanbod geeft heel wat keuzevrijheid op het vlak van schuifsystemen (enkelvoudig, symmetrisch, telescopisch of Bi-Fold), vaste of verstelbare lamellen (manueel of elektrisch te bedienen), kadertypes of lamelgroottes...

DucoWall Classic W 50HP/130HP
De unieke vorm van deze ‘High Performance’ (HP) maakt dit lamellenwandsysteem uistekend bestand tegen extreme weersomstandigheden. Vooral op het vlak van waterwerendheid kan de DucoWall Classic 130HP mooie cijfers voorleggen. Naast deze variant, krijgt ook de DucoWall 50 HP een prominente plaats op onze stand! Deze lamellenwand kan zowel ingezet worden als esthetische gevelbekleding of als uitstekend hulpmiddel om intensief te ventileren.

Technische eigenschappen

Ontdek alle technische eigenschappen in de technische fiche.

Caractéristiques techniques

Découvrez toutes les caractéristiques techniques dans la fiche technique.

Technical properties

Discover all the technical features in the technical datasheet.

Technische Eigenschaften

Entdecken Sie alle technischen Merkmale im technischen Datenblatt.