Duco CO2 System - Ventilatiesysteem

Duco CO2 System

Het Duco CO2 System combineert natuurlijke luchttoevoer met mechanische luchtafvoer. De luchtverversing in de woning wordt gerealiseerd op basis van CO2-meting in de woonkamer.

De verse lucht wordt rechtstreeks via de gevel in elke verblijfsruimte toegevoerd via Duco’s zelfregelende ventilatieroosters. De centrale DucoBox Silent voert de vervuilde en vochtige lucht in de natte ruimtes af.

 

Binnen dit systeem is er optioneel de mogelijkheid om een handbediening toe te voegen. Deze kan bijvoorbeeld in de badkamer en/of keuken geïnstalleerd worden en geeft de bewoner de mogelijkheid om handmatig de afvoerventilator aan te sturen.

 

De componenten van het Duco CO2 System zijn duurzaam, gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm. De communicatie van het systeem verloopt volledig draadloos. Dit eenvoudige ‘natuurlijk’ ventilatiesysteem is dankzij z’n minimale investering en eenvoudige installatie ideaal voor renovatieprojecten.

Duco CO2 System

DucoBox Silent
DucoBox Silent

De DucoBox Silent zorgt voor een centrale afvoer binnen het Duco CO2 System en het Duco Comfort System.

CO₂ Ruimtesensor - Bedieningsschakelaar
CO2 Ruimtesensor - Bedieningsschakelaar

Een bedieningsschakelaar met geïntegreerde CO2 Ruimtesensor in de 'verblijfsruimtes' (zoals de woon- of slaapkamer(s)) is de ideale maatstaf voor een gezond binnenklimaat en stuurt de ventilatie aan op basis van het gemeten ppm-gehalte.

Downloads