Netwerkbeheerder

Duco wil haar team uitbreiden met een 'NETWERKBEHEERDER (M/V)'.

Netwerkbeheerder

NETWERKBEHEERDER

Uw functie

  •          In deze functie ben je verantwoordelijk voor het goed functioneren en beheer van alle apparatuur aangesloten op het vast en draadloos IT- en communicatienetwerk van ons bedrijf. Hiervoor voer je zelf preventieve en supportwerkzaamheden uit en/of coördineer je deze werkzaamheden uitgevoerd door derden.
  •          Je staat in voor een vlotte en kwalitatieve eerstelijnsondersteuning van interne en externe collega’s in geval van ICT-problemen.
  •          Je draagt zorg voor de back-ups, de serverinfrastructuur, de beschikbaarheid van de softwaretoepassingen en het beheer van de gebruikers.
  •          Daarnaast sta je in voor het goed functioneren van de ICT-eindapparatuur, de internetverbindingen, de firewallinfrastructuur, het up to date houden van de documentatie van de IT-afdeling en de presentatie infrastructuur.
  •          Je bent tevens verantwoordelijk voor de opvolging van de ICT-bestellingen.
  •          In deze rol rapporteer je aan de IT-Manager.

 

Uw profiel

Je bent in het bezit van een IT-diploma of gelijkwaardig door ervaring.

Je stelt je flexibel op en je kan prioriteiten stellen.

Je bent organisatorisch ingesteld en kan zelfstandig werken.

 

Aanbod

Een professionele en goed uitgeruste werkomgeving binnen een stabiel en groeiend bedrijf. Je komt terecht in een dynamisch team en het bedrijf heeft een filevrije locatie.

 

Ja, ik solliciteer voor de vacture 'NETWERKBEHEERDER'