Specifieke ventilatie-oplossingen

Specifieke ventilatie-oplossingen

Dankzij haar jarenlange ervaring op het vlak van natuurlijke ventilatie, heeft Duco een aantal ventilatieroosters ontwikkeld die voor een specifieke situatie de ideale oplossing vormen.

 

Zo zijn er roosters voor renovatie, plaatsing doorheen een muur of hellend dak of roosters die optioneel voorzien kunnen worden van een pollenfilter.

RoofMax ZR
RoofMax ZR

De RoofMax ZR is een zelfregelende ventilatiecombinatie voor een gecontroleerde natuurlijke toevoer van verse lucht in ruimtes onder een plat of hellend dak van 5° tot 55°. De RoofMax ZR bestaat uit een dakdoorvoer met zelfregelende klep en een geluiddempend binnenrooster.

Silenzio Retro ZR
Silenzio Retro

De Silenzio Retro is een muurdemper die zich uitstekend leent om in een renovatie toegepast te worden. Dit geluiddempend ventilatierooster werd specifiek ontwikkeld voor situaties waar sprake is van zware geluidsbelasting.

DucoMax ZR HD
DucoMax 'ZR' HD

De DucoMax ‘ZR’ HD, toepasbaar voor hellende daken vanaf 25 graden, wordt van buitenaf discreet weggewerkt achter een ventilatiedakpan en in compacte kalf geplaatst.

TronicMax HD
TronicMax HD

De TronicMax HD, toepasbaar voor hellende daken vanaf 25 graden, wordt van buitenaf discreet weggewerkt achter een ventilatiedakpan en in compacte kalf geplaatst.

DucoTop 60 'ZR' FLENS
DucoTop 60 'ZR' FLENS

Deze variant van de DucoTop 60 bevat alle voordelen van de DucoTop 60 en is bovendien voorzien van een aanslagflens. Zo kan dit zelfregelend ventilatierooster op een zeer eenvoudige en esthetische manier op PVC-kozijnen (met aanslagflens) voor renovatie geplaatst worden.

RenoTop 60 'ZR' (AK)
RenoTop 60 'ZR' (AK)

De RenoTop 60 'ZR' is de beste oplossing voor wie bij renovatiewerken ventilatie wil voorzien in zijn woning. Dit zelfregelend ventilatierooster kan op een zeer eenvoudige en esthetische manier op PVC-kozijnen (met aanslagflens) voor renovatie geplaatst worden. Dit rooster is optioneel ook verkrijgbaar met een DucoFilter.

Silenzio ZR (AK)
Silenzio ZR (AK)

De Silenzio ZR (AK) is een muurdemper die zich uitstekend leent om in een renovatie toegepast te worden. Dit geluiddempend ventilatierooster werd specifiek ontwikkeld voor situaties waar sprake is van zware geluidsbelasting,