DucoBox Eco

DucoBox Eco

De DucoBox Eco is het uithangbord voor slim ventileren met warmteterugwinning in actieve woningen, die het milieu en de luchtkwaliteit naast energie-efficiëntie centraal plaatsen. Deze warmtepomp ventileert op natuurlijke wijze en compenseert de verder benodigde energie met verse buitenlucht. Op het eerste gezicht lijkt de DucoBox Eco dan wel de zoveelste ventilatiewarmtepomp in de rij. Het zijn de echte kenners op het vlak van warmtepomptechniek die deze unit aanzien als absoluut onderscheidend in de markt.

Slimme vraagsturing
Besparen op uw energiefactuur is met de DucoBox Eco een koud kunstje. Metingen op basis van CO2, vocht en tijd, of slimme communicatie via koppeling aan ModBus / GBS richting de kamerthermostaat maken het verschil op uw eindafrekening!

2-zonesturing
Onderscheidend van andere ventilatiewarmtepompen is de 2-zonesturing. Door de dag- en nachtzone via een ingebouwde klep afzonderlijk aan te sturen, wordt een maximale energiezuinigheid (A++) en minimaal geluidsvermogen bereikt.

Snelle installatie, makkelijke bediening
De minimale aanwezigheid van componenten, in combinatie met een automatische inregeling die de installatietijd tot 50 % herleidt, zorgt voor een supersnelle installatie. Met de gratis Duco Ventilation App bedien je het ventilatiesysteem met gemak. All-electric concept

In combinatie met het all-electric pakket is de DucoBox Eco een complete oplossing die de installateur 100 % ontzorgt. Dit pakket bestaat uit kwaliteitsonderdelen die perfect op elkaar afgestemd zijn, zoals een buffervat met goede stratificatie, een verswaterstation met instant bereiding van tapwater en flexibele aansluitingen die zorgen voor een akoestisch geoptimaliseerde opstelling.

Hernieuwbare energie

Op vlak van hernieuwbare energie worden de normen steeds strenger. Duco's all-electric opstelling zorgt voor een hoog rendement en is daardoor dé oplossing voor de vraag naar hernieuwbare energie. Daarenboven maakt de ISDE-subsidie het totaalplaatje financieel aantrekkelijk.

Hybride concept

In het ‘hybride’ concept, wordt de DucoBox Eco geplaatst in combinatie met een doorstroom verwarmingsketel. Ideaal voor mensen die hun woning stap voor stap groener willen maken, of die een grotere warmtelast voor verwarming of tapwater hebben. Binnen het hybride concept is de samenstellingsmogelijkheid ook ruimer, zoals de grootte van de tapwaterboiler.

DucoBox Eco Hybride Opstelling

Downloads