R&D Engineer ventilation

Duco is marktleider van totaalconcepten in ventilatie voor woning- en utiliteitsbouw. Om deze innoverende rol te blijven aanhouden blijft DUCO investeren in zijn R&D-afdeling in Veurne. Om deze reden zijn we op zoek naar een: R&D Engineer ventilation

R&D Engineer ventilation

Uw functie

* Als R&D Engineer begeleid en volg je nieuwe ontwikkelingen op van A-Z.

* Je werkt voorstellen uit, stelt een eisenpakket op, ontwerpt het product conceptueel, begeleidt de opbouw van prototypes en testen tot het product productie klaar is.

* Je volgt het product op tot het uit de markt wordt genomen en stemt tijdens dit traject af met verschillende partijen (R&D, product management, productie, proces engineering, enz.).

* Daarnaast werk je voor jouw productgroep voorstellen uit ter verbetering en zoek je technische oplossingen voor klachten.

* Je rapporteert aan de R&D Directeur.

Uw profiel

* Je hebt een Bachelor of Master (Elektro)mechanica en hebt enkele jaren ervaring binnen een R&D-omgeving.

* Je hebt interesse in productontwikkeling en volgt de nieuwste trends in product en procestechnologie op de voet.

* Je hebt voldoende affiniteit en interesse voor meettechnieken om het functioneel gedrag van jouw ontwikkelingen zelf te beoordelen, niet alleen in een labo omgeving, maar ook tot bij de eindgebruiker thuis.

* Je bent communicatief ingesteld en hebt zin voor verantwoordelijkheid op vlak van product, team én proces.

 

Aanbod

Je komt terecht binnen een dynamisch team waar innovatie en groei voorop staan. Je krijgt een competitief salarispakket aangepast aan jouw kennis, competenties en ervaring. We investeren volop in onze werknemers en moderne bedrijfsinfrastructuur. Je krijgt een goede opleiding en opvolging bij opstart.

 

 

Ja, ik solliciteer voor de vacture 'R&D Ingeneer Ventilation'