Geluiddempende ventilatie

Geluiddempende ventilatie

De vele gevarieerde akoestische producten met duurzaam dempingmateriaal, die klachten als gevolg van allergieën helpen te voorkomen, bieden voor elke vorm van geluidsoverlast een oplossing, mét behoud van een aanzienlijk ventilatiedebiet!

DucoTop 60 ZR AK
DucoTop 60 ZR AK

De DucoTop 60 ZR AK ziet er voortaan nog esthetischer uit, aangezien de ponsing vanaf nu niet meer zichtbaar is. De opwaartse luchtstroom garandeert een gezond en comfortabel binnenklimaat. Met een variabele diepte, sluit de DucoTop 60 ZR AK perfect aan op elk raamprofiel tussen 68 en 188 mm.

DucoTop 60 ZR AK+
DucoTop 60 ZR AK+

De DucoTop 60 ZR AK+ ziet er voortaan nog esthetischer uit, aangezien de ponsing vanaf nu niet meer zichtbaar is. De opwaartse luchtstroom garandeert een gezond en comfortabel binnenklimaat. Met een variabele diepte, sluit de DucoTop 60 ZR perfect aan op elk raamprofiel tussen 68 en 188 mm.

GlasMax 'ZR'
GlasMax ZR

GlasMax 'ZR' is een geluiddempend ventilatierooster, uitermate geschikt voor toepassing in situaties waar sprake is van een lichte geluidsbelasting.

MiniMax 'ZR'
MiniMax ZR

MiniMax 'ZR' is een zelfregelend, geluiddempend ventilatierooster dat specifiek ontwikkeld werd voor 'onzichtbare' compacte kalfplaatsing.

DucoMax 'ZR'
DucoMax ZR

DucoMax 'ZR' is een zelfregelend, geluiddempend ventilatierooster (suskast) met een uitstekende akoestische en luchttechnische werking, specifiek ontwikkeld voor situaties waar sprake is van zware geluidsbelasting.