Raamventilatie

Raamventilatie

Duco heeft een uitgebreid assortiment natuurlijke luchttoevoerroosters voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Voor elke bouwsituatie -plaatsing op glas, tussenregel (kalfplaatsing), op het kozijn of als compacte kalf- heeft Duco een geschikt type rooster.

DucoTop 60 'ZR' FLENS
DucoTop 60 'ZR' FLENS

Deze variant van de DucoTop 60 bevat alle voordelen van de DucoTop 60 en is bovendien voorzien van een aanslagflens. Zo kan dit zelfregelend ventilatierooster op een zeer eenvoudige en esthetische manier op PVC-kozijnen (met aanslagflens) voor renovatie geplaatst worden.

DucoTop 50 'ZR'
DucoTop 50 'ZR'

DucoTop 50 'ZR' is een zelfregelend ventilatierooster dat snel en eenvoudig achter het buitenspouwblad kan worden aangebracht, zodat het van buitenaf niet zichtbaar is. Ook is discrete plaatsing op het kozijn mogelijk met een vlak aluminium buitenprofiel. Dit rooster is optioneel ook verkrijgbaar met een DucoFilter.

DucoTop 60 ZR
DucoTop 60 ZR

De DucoTop 60 ZR ziet er voortaan nog esthetischer uit, aangezien de ponsing vanaf nu niet meer zichtbaar is. De opwaartse luchtstroom garandeert een gezond en comfortabel binnenklimaat. Met een variabele diepte, sluit de DucoTop 60 ZR perfect aan op elk raamprofiel tussen 68 en 188 mm.

DucoTop 60 ZR AK
DucoTop 60 ZR AK

De DucoTop 60 ZR AK ziet er voortaan nog esthetischer uit, aangezien de ponsing vanaf nu niet meer zichtbaar is. De opwaartse luchtstroom garandeert een gezond en comfortabel binnenklimaat. Met een variabele diepte, sluit de DucoTop 60 ZR AK perfect aan op elk raamprofiel tussen 68 en 188 mm.

DucoTop 60 ZR AK+
DucoTop 60 ZR AK+

De DucoTop 60 ZR AK+ ziet er voortaan nog esthetischer uit, aangezien de ponsing vanaf nu niet meer zichtbaar is. De opwaartse luchtstroom garandeert een gezond en comfortabel binnenklimaat. Met een variabele diepte, sluit de DucoTop 60 ZR perfect aan op elk raamprofiel tussen 68 en 188 mm.

RenoTop 60 'ZR' (AK)
RenoTop 60 'ZR' (AK)

De RenoTop 60 'ZR' is de beste oplossing voor wie bij renovatiewerken ventilatie wil voorzien in zijn woning. Dit zelfregelend ventilatierooster kan op een zeer eenvoudige en esthetische manier op PVC-kozijnen (met aanslagflens) voor renovatie geplaatst worden. Dit rooster is optioneel ook verkrijgbaar met een DucoFilter.

EasyFit 50 'ZR'
EasyFit 50 'ZR'

De nieuwe EasyFit 50 ‘ZR’ is een zelfregelend ventilatierooster voor ‘onzichtbare’ compacte kalfplaatsing dat standaard van schroefgaten en een coëxtrusie-band rondom het rooster wordt voorzien. Dit in combinatie met de afgeronde kopschotten garandeert een zeer snelle en eenvoudige plaatsing in de gefreesde sleuf van het houten kozen met een maximale luchtdichtheid als resultaat.

DucoFit 50 'ZR'
DucoFit 50 ZR

De nieuwe DucoFit 50 'ZR' is een zelfregelend ventilatierooster dat specifiek ontwikkeld is voor 'onzichtbare' compacte kalfplaatsing. Het fraaie, afgeronde binnenrooster is toepasbaar in elke bouwsituatie en is bijzonder geschikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het rooster is bijzonder eenvoudig en snel te plaatsen.

DucoTon 10 'ZR'
DucoTon 80 ZR

DucoTon 10 'ZR' is een zelfregelend 'Ton' ventilatierooster met 'Soft-Line' design buitenprofiel. Het rooster werd in 1992 geïntroduceerd en wordt naar volle tevredenheid in veel projecten gehanteerd. Dit rooster is optioneel ook verkrijgbaar met een DucoFilter.