DucoSlide

DucoSlide

Het DucoSlide gamma bestaat uit schuifpanelen, met houten of aluminium lamellen, vervat in een stevig kader (LuxFrame) of discreet zijprofiel (SlimFrame).

Het ruime aanbod geeft heel wat keuzevrijheid op het vlak van schuifsystemen (enkelvoudig, symmetrisch, telescopisch, Bi-Fold of QuadraFold), vaste of verstelbare lamellen (manueel of elektrisch te bedienen), kadertypes of lamelgroottes enz.

DucoSlide LuxFrame
DucoSlide LuxFrame

De DucoSlide LuxFrame is een permanent extern zonweringsysteem met schuifpanelen. Bij dit type zitten de verschillende lamellen vervat in een stevig kaderprofiel.

DucoSlide SlimFrame
DucoSlide SlimFrame

De DucoSlide SlimFrame is een permanent extern zonweringsysteem met schuifpanelen. Bij dit type worden de lamellen in een vaste hellingshoek tussen de geraffineerde en discrete zijprofielen gemonteerd.

DucoSlide BiFold / QuadraFold
DucoSlide BiFold / QuadraFold

DucoSlide BiFold en QuadraFold staan dankzij hun vouwende panelen synoniem voor een dynamische vorm van architecturale buitenzonwering. Bij dit type met handmatig te bedienen panelen is er de keuze tussen vaste aluminium lamellen of een geperforeerde aluminium plaat.