Duco Comfort (Plus) System - Ventilatiesysteem

Duco Comfort (Plus) System

 Dit Vraaggestuurd Natuurlijk Ventilatiesysteem ventileert geheel volgens de principes van Systeem C en zorgt op die manier voor een gezond binnenklimaat en een aanzienlijke energiewinst, zonder dat de gebruiker ook maar iets hoeft te doen. De combinatie van een minimale investering, compacte afmetingen, installatiegemak en het strakke design maakt van het Duco Comfort (Plus) System hét renovatie- en nieuwbouwsysteem bij uitstek.


 

Het Duco Comfort System werkt automatisch, en zorgt voor een natuurlijke luchttoevoer via zelfregelende ventilatieroosters in de gevel en een centrale, mechanische afvoer van vervuilde en/of vochtige lucht via de DucoBox. En dit 24 uur per dag.

 

De vraag naar ventilatie wordt standaard bepaald op basis van meting van de luchtkwaliteit (CO2) in de woonkamer en het relatieve vochtigheidsgehalte (RH) in de badkamer. De bewoner kan eveneens opteren om al dan niet een CO2-sensor in de slaapkamer(s) te plaatsen. Deze manier van ventileren zorgt op een natuurlijke manier en met maximale energiebesparing voor een optimaal eindresultaat.

Duco Comfort Plus System

Dit Vraaggestuurd Natuurlijk Ventilatiesysteem ventileert via een gepatenteerd regelkleppensysteem geheel volgens de wens van de gebruiker