Elektronisch gestuurde ventilatieroosters

Elektronisch gestuurde ventilatieroosters

De elektronisch gestuurde ventilatieroosters worden toegepast binnen het DucoTronic System. Metingen op basis van het CO2-gehalte zorgen voor ventilatie waar en wanneer nodig én in de juiste hoeveelheid. Dat resulteert in een optimale energiebesparing, aangezien de elektronisch gestuurde roosters zich automatisch openen of sluiten naar gelang de ventilatiebehoefte.

TronicTop 50
TronicTop 50
Het grote voordeel van de TronicTop 50 is dat dit elektronisch gestuurd ventilatierooster eenvoudig achter het buitenblad geplaatst kan worden, zodat het van buitenaf 'onzichtbaar' is. Discrete plaatsing op elk type kozijn (tot een diepte van 120 mm) met een optioneel vlak aluminium buitenprofiel is ook een mogelijkheid.
TronicTwin 120
TronicTwin 120

Natuurlijke ventilatie, gecombineerd met buitenzonwering én elektronische sturing op basis van CO2 in één systeem: dat zijn de drie troeven van de TronicTwin 120.

TronicTwin 120 AK
TronicTwin 120 AK

Natuurlijke ventilatie, gecombineerd met buitenzonwering én elektronische sturing op basis van CO2 in één systeem: dat zijn de drie troeven van de TronicTwin 120 AK. Deze akoestische uitvoering met extra geluidsdempend materiaal, geeft geluidsoverlast geen kans.

TronicGlasMax
TronicGlasMax

TronicGlasMax is een elektrisch gestuurd, geluiddempend ventilatierooster, uitermate geschikt voor toepassing in situaties waar sprake is van een lichte geluidsbelasting.

TronicMiniMax
TronicMiniMax

Dit ventilatierooster werd speciaal ontwikkeld voor 'onzichtbare' compacte kalfplaatsing. Bovendien kan de TronicMiniMax optioneel voorzien worden van een verlengde buitenkap en wordt het zo de perfecte oplossing voor toepassing in een vliesgevel.

TronicMax
TronicMax

De TronicMax is dé oplossing voor situaties waar sprake is van zware geluidsbelasting dankzij de uitstekende akoestische dempingswaarden.

TronicTop 60
TronicTop 60

Dankzij de snelle en eenvoudige montage op het raamprofiel, kan de TronicTop 60 uiterst discreet geplaatst worden. De onzichtbare ponsing van binnenuit gezien, samen met de variabele diepte (68 - 188 mm) en een optionele akoestische uitvoering vormen de andere belangrijke troeven.

TronicTop 60 AK
TronicTop 60 AK

Dankzij de snelle en eenvoudige montage op het raamprofiel, kan de TronicTop 60 AK, voorzien van akoestische demping, uiterst discreet geplaatst worden. De onzichtbare ponsing van binnenuit gezien, samen met de variabele diepte (68 - 188 mm) en een licht akoestische uitvoering vormen de andere belangrijke troeven.

TronicTop 60 AK+
TronicTop 60 AK+

Dankzij de snelle en eenvoudige montage op het raamprofiel, kan de TronicTop 60 AK+, voorzien van extra akoestische demping, uiterst discreet geplaatst worden. De onzichtbare ponsing van binnenuit gezien, samen met de variabele diepte (68 - 188 mm) en een akoestische uitvoering vormen de andere belangrijke troeven.