Architectural solar shading gives the DijleDelta project a unique look

Architectural solar shading gives the DijleDelta project a unique look
03/02/2020

The DucoSlide Wood Vertical lends an interesting form to the transition between the apartment and the surrounding area. It presents a boundary with the terrace and also provides the fully glazed apartments with greater privacy, while maintaining the view through to the outside.

Where there once stood a brewery belonging to AB Inbev, a few years ago the DijleDelta project emerged along the southern waterfront of the Vaartkom. This old industrial site made way for a new district with space for townhouses and apartments, integrated into green and blue surroundings. Architectural firm SVR-ARCHITECTS from Antwerp was responsible for the design of the ‘Feestzaal’ and ‘Eiland’ buildings. With these buildings it is more apparent than ever before that Duco solar shading does not always have to have a functional purpose.

Curious to find out more? Read the full article here.