Uitstel event Duco & SBM: 'Ventilatie & EPB: 2020'

Uitstel event Duco & SBM: 'Ventilatie & EPB: 2020'
26/03/2020
AuditoRium4, Gent

In het kader van de maatregelen tegen het coronavirus wordt het event ‘Ventilatie en EPB: 2020’ in samenwerking met SBM uitgesteld. Het event op 26 maart zal dus niet plaatsvinden.

Had u zich ingeschreven? Uiteraard brengen we u meteen op de hoogte vanaf een nieuwe datum bekend is. Op dat moment kunt u aangeven of u zich hiervoor opnieuw wilt inschrijven.

In naam van SBM en Duco willen we u alvast bedanken voor de interesse. En hopen we u op een later moment talrijk te mogen ontvangen.

Ben je voorschrijver, ventilatieverslaggever, EPB'er of bouwpromotor? Nood aan een update rond de EPB-regelgeving van 2020 en richting 2021? Benieuwd naar Duco's E‑peil verlagende oplossingen op het vlak van zonwering en ventilatie? Noteer dan alvast 26 maart 2020 in je agenda voor het Ventilatie- & EPB-event in samenwerking met SBM. 

Ventilatie en EPB richting 2021

De E-peileisen worden strenger en strenger. Vanaf 2020 is E35 de norm, vanaf 2021 zijn ‘BEN-woningen’ dat met een E-peil van 30. Welke maatregelen zijn er op het vlak van ventilatie en zonwering? Of beter gezegd: welke performante ventilatieoplossingen zijn er om het E-peil te verlagen? Hoe zit het met het S-peil? Wat is de rol van vraaggestuurde ventilatiesystemen C en D binnen het toekomstig wonen? Wat zijn de mogelijkheden om oververhitting tegen te gaan? Tijdens deze namiddag krijg je hierop een antwoord.

Een update rond de regelgeving van ventilatie, hernieuwbare energie en zonwering wordt vakkundig gemodereerd door Luc Dedeyne. Door zijn praktische ervaring als architect, gekoppeld aan zijn passie voor energie & technieken heeft hij een zeer grote kennis van het energiezuinig bouwen. Als energieconsulent is hij het aanspreekpunt voor menig architect en EPB-verslaggever.

Programma

  • 13u00 Ontvangst 
  • 13u30 Verwelkoming + update regelgeving ventilatie, hernieuwbare energie & zonwering door Luc Dedeyne.
  • 14u00 Presentatie Duco deel 1: Ventilatie & EPB 2020  + praktijkvoorbeelden
  • 15u00 Pauze met gebak en koffie
  • 15u30 Presentaties Duco deel 2: Ventilatie & EPB 2020 + praktijkvoorbeelden
  • 16u00 Synthese door Luc Dedeyne
  • 16u30 Netwerkborrel met verzorgde hapjes
  • 18u00 Einde

Inschrijven?

Gratis infosessie, inschrijven verplicht. Schrijf je hier in! 

Permanente vorming

Deze sessie is goed voor 1 uur permanente vorming.