DUCO at HOME

DUCO ontwikkelde binnen het ‘DUCO at HOME’ concept enkele slimme woonconcepten voor specifieke situaties zoals residentiële woningen, studio’s, appartementen of voor een collectieve afvoer binnen woongebouwen.

DUCO at HOME

Woningventilatie voor een comfortabel binnenklimaat

Bij DUCO staat een gezond en comfortabel binnenklimaat voor de bewoners op de eerste plaats. Met de ontwikkeling van deze slimme woonconcepten brengt DUCO een klimaat in huis waar het zowel in de zomer als in de winter aangenaam vertoeven is. Dit alles in harmonie met onze leefomgeving en in combinatie met een laag energieverbruik. 

Een evenwichtige combinatie van basisventilatie, intensieve ventilatie en buitenzonwering is hiervoor onontbeerlijk. Deze combinatie vormt dan ook het fundament van de vier woonconcepten. Of het nu gaat om een residentiële woning, studio, appartement of collectieve afvoer in een hoogbouwproject, DUCO kan steeds een oplossing op maat aanbieden.

Appartement

DUCO maakt vraaggestuurde ventilatie in de hoogbouw op eenvoudige wijze mogelijk.

Studio

Met het studioconcept geeft DUCO invulling aan een oplossing voor zowel studio’s als starters-, senioren- of studentenwoningen.

Collectieve afvoer binnen woongebouwen

Door de huidige context waarin bouwpercelen steeds schaarser worden, fungeert hoogbouw als een van de beste alternatieven om verstedelijking in te dijken.

Residentieel

De vraaggestuurde natuurlijke ventilatiesystemen van DUCO zetten de standaard voor woningventilatie.

Technische eigenschappen

Ontdek alle technische eigenschappen in de technische fiche.

Caractéristiques techniques

Découvrez toutes les caractéristiques techniques dans la fiche technique.

Technical properties

Discover all the technical features in the technical datasheet.

Technische Eigenschaften

Entdecken Sie alle technischen Merkmale im technischen Datenblatt.