De nieuwe catalogus is er!

De nieuwe catalogus is er!
11/01/2021

Corona maakte van 2020 een bijzonder jaar. Maar ook een jaar vol hernieuwde aandacht voor ventilatie. De virologen waren het over één ding eens: natuurlijk ventileren van onze binnenruimtes is essentieel. Extra inspanningen zijn meer dan nodig. Onze nieuwe catalogus biedt u alvast houvast om in 2021 jaar aan de slag te gaan met de slimme systemen van Duco

Breng Buiten Binnen

Wat telt is verse lucht rechtstreeks van buiten naar binnen brengen. Voor een totale ventilatie-oplossing bent u bij Duco als one-stop-shop aan het juiste adres. Van ventilatieroosters, ventielen, over luchtkanalen tot en met een compleet gamma van ventilatieboxen en dat voor zowel systeem C als D !

Trends en nieuwigheden

De nieuwe catalogus is nu nog overzichtelijker gemaakt en speelt in op de toekomstige noden van de markt én de strengere BEN-regelgeving. Ontdek de nieuwe oplossingen voor een optimale luchtkwaliteit:

1. Uitbreiding kanalenstelsel

Duco als one-stop-shop voor alle residentiële ventilatienoden. Het DucoFlex luchtkanalensysteem wordt vanaf volgend jaar nog verder uitgebreid!

2. Vocht én CO2 Regelklep in 1!

Deze unieke regelklep laat de DucoBox Focus reageren op zowel vocht als op CO2. En dat zonder apart schakelcontact!

3. Duco RoofFan

Maak kennis met onze drukgestuurde dakventilator. Dé oplossing voor het eerste compleet vraaggestuurde collectief C systeem.

4. De stilste en slimste ventilatieboxen binnen systeem D

Met keuze tussen twee performante toestellen: DucoBox Energy Comfort en Premium.

5. Introductie van witte bedieningen, sensoren en ventielen

De Duco bedieningen en ruimtesensoren gaan feilloos op in elk interieur. Naast tijdloos zwart biedt Duco nu ook een hedendaagse witte variant aan.