BIM-bibliotheek

Duco heeft samen met twee gespecialiseerde partijen ook invulling gegeven aan de ontwikkeling van een Duco bibliotheek en heeft ervoor gekozen om een aanzienlijk deel van haar producten te laten opnemen in de fabrikantspecifieke bibliotheek conform de Revit Standards.

BIM-bibliotheek

Deze bibliotheek omvat alle producten uit het gamma raamventilatie, geluiddempende ventilatie, muur- en raamroosters, ventilatie én zonwering & de Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen.

Deze producten maken vanaf nu ook deel uit van intelligente objecten die onmiddellijk inzetbaar zijn voor het ontwerp van technische installaties in gebouwen. Om het technisch ontwerp optimaal te laten verlopen is er naast de correcte geometrische en symbolische voorstelling ook parametrische informatie gekoppeld aan elk type.


Dankzij een recente, grondige update van deze digitale bibliotheek beschikt Duco voortaan niet enkel over een volledig vernieuwde bibliotheek met nieuwe producten die beschikbaar zijn in REVIT MEP 2017, 2018 en 2019 alsook in 3D DWG (bruikbaar voor alle versies van AutoCad) en in IFC. Tevens kan er op eenvoudige wijze een op maat gemaakte bestellijst gegenereerd worden aan de hand van de geüpdatete artikelcodes ofwel GTIN – codes, geïntegreerd in de componenten!

Disclaimer

Alle modellen zijn parametrisch aan te passen. Afhankelijk van de specifieke projecteisen, zijn er mogelijk technische kansen of belemmeringen aan het product die niet in de modellen getoond worden. Contacteer dus steeds Duco, waar ons team klaar staat om technisch advies te verlenen en de haalbaarheid te valideren.