Collectieve afvoer binnen woongebouwen

Bouwpercelen worden steeds schaarser. Hoogbouw is één van de beste alternatieven om verstedelijking in te dijken. Belangrijke pijlers zoals gezondheid, comfort en energiezuinigheid mogen hierbij niet uit het oog verloren worden. Voor dit woonconcept, waarbij er gebruik wordt gemaakt van een collectieve afvoer, dient het DUCO Comfort Plus System met extra CO2-ruimtesensoren (‘Wired’-communicatie) zich als de ideale oplossing voor hoogbouw aan.

Collectieve afvoer binnen woongebouwen

Het afvoerdebiet wordt geregeld dankzij DUCO's Intelli Air Valve (iAV) die, op basis van CO2- of vochtmeting, in zowel hoogbouw als collectieve woningen, studentenwoningen, scholen of kantoren een lokale of centrale mechanische afvoer binnen het gehele gebouw garandeert.

Daarnaast hoeft het geen betoog dat ventilatieroosters die toegepast worden bij hoogbouw - goed moeten scoren op het vlak van wind- en waterdichtheid, en akoestiek. Met DUCO’s SkyMax ZR is the sky the limit! Dit zelfregelend, geluiddempend natuurlijk ventilatierooster (suskast) werd speciaal ontwikkeld om toe te passen bij hoogbouw. Zo geeft een onafhankelijk testrapport zwart op wit weer dat de SkyMax ZR probleemloos tot op 70 meter hoogte kan toegepast worden! Met gepaste trots kunnen we stellen dat DUCO als enige in de markt een dergelijk rapport kan voorleggen.


Er zijn geen downloads in deze categorie

Technische eigenschappen

Ontdek alle technische eigenschappen in de technische fiche.

Caractéristiques techniques

Découvrez toutes les caractéristiques techniques dans la fiche technique.

Technical properties

Discover all the technical features in the technical datasheet.

Technische Eigenschaften

Entdecken Sie alle technischen Merkmale im technischen Datenblatt.