Duco Online Sessions

Je ventilatiekennis online verbreden? Dat kan met Duco's Online Sessions!

Duco Online Sessions

Toekomstige Webinars

Webinar Ventilatie & EPB | Hét stappenplan naar een gezond binnenklimaat

Als architect, energieconsulent en energieprestatiedeskundige presenteert Luc Dedeyne (SBM) samen met DUCO Sales Manager Dirk Stevens hét ultieme stappenplan voor een optimaal geventileerde en gezonde woning. Het stappenplan is allesomvattend en kaart enkele gekende praktijkproblemen aan. Dit van voorontwerp tot installatie, van architect tot installateur én rekening houdend met de steeds strenger wordende E-peileisen.

Afgelopen Webinars

Webinar Zonwering en Oververhitting (BE)

Oververhitting. Een issue dat de laatste jaren al maar meer de kop op steekt door warmere zomers en strengere energie-eisen. Tijdens de Online Session formuleren gastsprekers Saskia Gabriël (Epacq) en Dirk Stevens (Duco) een antwoord op hoe je een gebouw op een natuurlijke manier koel kan houden.

Webinar: 'Ventilatie & EPB: BEN je klaar voor 2021'

De E-peileisen worden strenger en strenger. Vanaf 2021 zijn ‘BEN-woningen’ met een E-peil van 30 de norm. Welke maatregelen zijn er op het vlak van ventilatie en zonwering? Of beter gezegd: welke performante ventilatieoplossingen zijn er om het E-peil te verlagen? Hoe zit het met het S-peil? Wat is de rol van vraaggestuurde ventilatiesystemen C en D binnen het toekomstig wonen? Wat zijn de mogelijkheden om oververhitting tegen te gaan? Tijdens dit webinar krijg je hierop een antwoord.