DUCO Online Sessions

Je ventilatiekennis online verbreden? Dat kan met DUCO's Online Sessions!

DUCO Online Sessions

Toekomstige Webinars

Er zijn momenteel geen nieuwe webinars gepland. Hou deze webpagina en onze social media zeker in de gaten om op de hoogte te blijven.

Afgelopen Webinars

Webinar Ventilatie & EPB | Hét stappenplan naar een gezond binnenklimaat

Als architect, energieconsulent en energieprestatiedeskundige presenteert Luc Dedeyne (SBM) samen met DUCO Sales Manager Dirk Stevens hét ultieme stappenplan voor een optimaal geventileerde en gezonde woning. Het stappenplan is allesomvattend en kaart enkele gekende praktijkproblemen aan. Dit van voorontwerp tot installatie, van architect tot installateur én rekening houdend met de steeds strenger wordende E-peileisen.

Webinar Zonwering en Oververhitting (BE)

Oververhitting. Een issue dat de laatste jaren al maar meer de kop op steekt door warmere zomers en strengere energie-eisen. Tijdens de Online Session formuleren gastsprekers Saskia Gabriël (Epacq) en Dirk Stevens (DUCO) een antwoord op hoe je een gebouw op een natuurlijke manier koel kan houden.

Webinar: 'Ventilatie & EPB: BEN je klaar voor 2021'

De E-peileisen worden strenger en strenger. Vanaf 2021 zijn ‘BEN-woningen’ met een E-peil van 30 de norm. Welke maatregelen zijn er op het vlak van ventilatie en zonwering? Of beter gezegd: welke performante ventilatieoplossingen zijn er om het E-peil te verlagen? Hoe zit het met het S-peil? Wat is de rol van vraaggestuurde ventilatiesystemen C en D binnen het toekomstig wonen? Wat zijn de mogelijkheden om oververhitting tegen te gaan? Tijdens dit webinar krijg je hierop een antwoord.

Technische eigenschappen

Ontdek alle technische eigenschappen in de technische fiche.

Caractéristiques techniques

Découvrez toutes les caractéristiques techniques dans la fiche technique.

Technical properties

Discover all the technical features in the technical datasheet.

Technische Eigenschaften

Entdecken Sie alle technischen Merkmale im technischen Datenblatt.