Batibouw

Batibouw
Van 26/02/2015 tot 08/03/2015
Brussels Expo

Batibouw blijft dé beurs voor zowel vaklui als consumenten in de bouwsector die wordt georganiseerd in de Brussels Expo.

Van 26 februari tot en met 08 maart 2015 tekent ook DUCO opnieuw present om er haar totaaloplossingen op het vlak van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen voor te stellen.


In paleis 12, op stand 501 worden de performante Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen voor het voetlicht gebracht. Vooral het volledige elektronisch gestuurde DucoTronic System, op basis van efficiënte CO2-metingen, springt in het oog met de laagste reductiefactor in de markt (0,26) en het hoogste E-peilwinst (tot 26)!

Het kloppend hart van de Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen is de DucoBox. Die zorgt voor de perfecte luchtkwaliteit in elke ruimte! Net daarom werd deze krachtige afvoerventilator door het ontwikkelingsteam van DUCO, volledig in eigen beheer, naar een hoger niveau getild. We onderscheiden twee types bij deze nieuwe afvoerventilator: DucoBox Silent met standaard akoestische demping, en DucoBox Focus die daarbovenop over een gepatenteerd kleppenregelsysteem beschikt. De stilste én slimste box van Europa!


Technische eigenschappen

Ontdek alle technische eigenschappen in de technische fiche.

Caractéristiques techniques

Découvrez toutes les caractéristiques techniques dans la fiche technique.

Technical properties

Discover all the technical features in the technical datasheet.

Technische Eigenschaften

Entdecken Sie alle technischen Merkmale im technischen Datenblatt.