Seminar Agoria: duurzame woonzorgcentra

Seminar Agoria: duurzame woonzorgcentra
27/10/2016
Diamant Conference & Business Centre

Agoria's business community ‘Building Technology' en VIPA (Vlaams Infrastructuurfonds voor Persoonsgebonden Aangelegenheden) organiseren op donderdag 27 oktober het seminar ‘Betaalbaar bouwen van energie-efficiënte, comfortabele en veilige woonzorgcentra’ in het Diamant Building in Brussel. Ontdek er ons antwoord met het DUCO at CARE concept!

Er is vandaag een grote nood aan kwalitatief hoogstaand zorgvastgoed. Het aantal personen dat behoefte heeft aan aangepaste zorg stijgt in ons land en zal de komende twintig jaar wellicht verdrievoudigen. Tegelijkertijd zullen de energieprestatie-eisen voor deze gebouwen in de periode tot 2021 alsmaar strenger worden. Naast energie-efficiëntie zijn een gezond en comfortabel binnenklimaat (denk maar aan de hete zomer) en een comfortabele, veilige en toegankelijke omgeving belangrijk.

Tijdens dit event zal er niet enkel een duidelijk antwoord worden gegeven op de vraag wat de behoeften en de nieuwste technieken zijn. Ook verneemt u wat er vandaag mogelijk en betaalbaar is. Het programma kan u hier alvast raadplegen.

DUCO toont er met DUCO at CARE een totaalconcept op basis van Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatie voor een gezond, comfortabel én energiezuinig binnenklimaat!

Datum:
Donderdag 27 oktober 2016, 11u30 – 18u00

Locatie:
Diamant Conference & Business Centre
August Reyerslaan 80
1030 Brussel

Wenst u aan dit event deel te nemen? Inschrijven kan via de website van Agoria !

Technische eigenschappen

Ontdek alle technische eigenschappen in de technische fiche.

Caractéristiques techniques

Découvrez toutes les caractéristiques techniques dans la fiche technique.

Technical properties

Discover all the technical features in the technical datasheet.

Technische Eigenschaften

Entdecken Sie alle technischen Merkmale im technischen Datenblatt.