DUCO Network Tool

Elke elektronisch gestuurde DUCO-installatie kan via de DUCO Network Tool gevisualiseerd worden. Deze eenvoudige en zeer handige tool toont een overzicht van alle componenten en parameters, en stelt de installateur in staat om instellingen te wijzigen. Bij detectie van fouten in het netwerk geeft de DUCO Network Tool niet alleen de foutmelding, maar eveneens een mogelijk oplossing weer. Alle gegevens kunnen als PDF-bestand worden opgeslagen.

Deze tool kan pas na registratie via onderstaand formulier gedownload worden.

DUCO Network Tool

Update DUCO Network Tool voor een nog betere monitoring van uw DUCO-installatie

Bij DUCO zijn we elke dag opnieuw bezig met de optimalisatie van onze bestaande oplossingen. Zo werd ook recent de software van de DUCO Network Tool, die u samen met een kabel na een opleiding aan de DUCO Academy verkrijgt, grondig onder handen genomen. Deze update uit zich niet enkel in een grafische verfraaiing van de tool. Maar ook op functioneel gebied werd de DUCO Network Tool verder uitgewerkt met slechts één doel voor ogen: een nog betere monitoring van uw DUCO-installatie!

Wat betekent dit concreet voor u als DUCO ‘VIP’ (Ventilation Installation Partner)? Met de DUCO Network Tool krijgt u voortaan inzicht in de inregeling van het vermogen en de druk van uw DUCO-installatie. Daarnaast kan u een overzicht van het communicatienetwerk opvragen en laadt de software steeds automatisch de meest actuele waardes van uw installatie in. Ontdek dit en nog zoveel meer in de vernieuwde DUCO Network Tool!

 

Registreer: