Ontdek DUCO's productinnovaties tijdens Architect@Work Kortrijk

Ontdek DUCO's productinnovaties tijdens Architect@Work Kortrijk
08/10/2021

Kom op 21 en 22 oktober langs op onze beursstanden.

TopVent, de perfecte luchtkwaliteit in elke ruimte

We trekken richting Architect@Work met een nieuwe generatie ventilatieroosters en zonweringinnovaties. Te beginnen met het compact & esthetisch toevoerrooster TopVent. Het rooster heeft een akoestische demping tot 40 dB in open standHet rooster scoort uitstekend op het vlak van wind- en waterdichtheid.

DucoSun Cubic Design: waar duurzaamheid, innovatie en esthetiek samenkomen

Met de moderne aluminium lamellen DucoSun Cubic Design krijgt elk kantoorgebouw een uniek karakter. Het architecturaal zonweringsysteem wordt gekenmerkt door design, eigentijdse uitstraling en duurzaamheid. De structurele zonwering kan ondanks zijn slanke vorm zeer hoge overspanningen aan. Als optie kunnen led strips geïntegreerd worden in het aluminium profiel wat zorgt voor een extra dynamiek. Een combinatie van lamellen met verschillende dieptes (300/500/600 mm) is daarbij mogelijk.

De bijzondere oppervlaktestructuur van de lamel geven de zonwering een unieke touch. De buitenzonwering zorgt voor een optimaal evenwicht: maximum aan zonlicht en minimum aan zonnehitte. De lamellen kunnen bevestigd worden via zijplaten op de kopse kant, of via verborgen bevestiging in de achterzijde. In de toekomst wordt ook een beweegbare opstelling mogelijk met zonwering tot 360° draaibaar. Het systeem kan op elke gewenste lengte geproduceerd worden. De maximale lengte van de lamel hangt af van project specifieke parameters maar zes meter is geen uitzondering.


Ontdek het allemaal op onze beide DUCO-standen tijdens Architect@Work!