De Duco Ventilation Academy komt naar je toe

De Duco Ventilation Academy komt naar je toe
05/09/2018

Stel: je kunt wel een korte leerschool gebruiken over de nieuwste vraaggestuurde systemen van Duco, maar vindt de tijd niet om tot bij Duco te komen. Simpel: dan komen de Duco adviseurs toch gewoon naar jouw regio!? De Duco Ventilation Academy komt naar je toe!

Duco roadshows

Dat de Duco Ventilation Academy met zijn Duco adviseurs naar de installateur toekomt, mag heel letterlijk genomen worden. Het West-Vlaamse ventilatiebedrijf ontwikkelde immers een ware Duco roadtruck die alles in huis heeft om, via Duco roadshows, helemaal mee te zijn met de nieuwste vraaggestuurde systemen.

Learning-by-doing

Door middel van een praktijkgerichte infosessie komt de installateur op een ongedwongen manier meer te weten over de nieuwste vraaggestuurde systemen van Duco.

De Duco adviseurs nemen je een uur lang mee in de wondere wereld van de DucoBox Focus (systeem C) en de DucoBox Energy (systeem D). Zo wordt aandacht besteed aan de inregeling en aanmelding van de ventilatieboxen met behulp van de Duco Ventilation App. Daarbij komen onder andere de fluisterstille werking van de DucoBox Energy en de meerwaarde van de Duco Ventilation App naar boven.

Kwaliteitsgarantie

De Duco adviseurs onderrichten hun vakgerichte kennis aan maximaal vier installateurs per sessie. De ventilatiespecialist is immers van mening dat elke installateur recht heeft op een persoonlijke benadering die bovendien de kwaliteit van de sessie garandeert. Daarnaast heeft de deelnemer tijdens deze scholing de garantie om alle nodige vragen beantwoord te krijgen.

Vragen en info

Indien je wenst dat de Duco roadtruck een stop maakt bij jouw dichtstbijzijnde dealer, dan kun je je via deze weg inschrijven. Indien je nog met vragen zit: stuur dan een e-mail naar roadshows@duco.eu. Duco helpt je graag verder!

Duco Academy

Ben je geprikkeld door hetgeen je bijgeleerd hebt tijdens de Duco Ventilation Academy maar wil je je nog meer verdiepen in Duco’s vraaggestuurde ventilatiesystemen? Kom dan naar de Duco Academy voor een kosteloze opleiding en kom alles te weten over de oplossingen voor een optimaal binnenklimaat. Na dit opleidingsprogramma, dat bestaat uit een theoretisch en praktisch luik, word je benoemd tot een erkende ‘Duco VIP’ (Ventilation Installation Partner)!