DUCO 'Ambassadeur van West-Vlaanderen'

DUCO 'Ambassadeur van West-Vlaanderen'
24/02/2014

DUCO Ventilation & Sun Control mag zich sinds kort met enige trots ‘Ambassadeur van West-Vlaanderen’ noemen. Het toonaangevende bedrijf op het vlak van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen uit Veurne wil in haar rol van ambassadeur graag de provincie West-Vlaanderen mee op de kaart zetten als innovatieve, dynamische en vooruitstrevende regio.

 De Provincie West-Vlaanderen gaat, in samenwerking met de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM), voluit voor de promotie van de regio, onder meer onder de noemer ‘Ondernemen. Het zit in ons.’ Om deze boodschap mee uit te dragen worden verschillende voorbeeldbedrijven ingezet. Sinds vorige week maakt ook DUCO deel uit van dit select kransje ambassadeurs.

 

Na de vele internationale onderscheidingen die DUCO in haar 23-jarig bestaan mocht ontvangen, krijgt het nu ook in eigen land de nodige erkenning. In 2011 rijfde de firma al de IWT Innovatie Award binnen voor het bedrijf met een belangrijke maatschappelijke relevantie met het DucoTronic System, een volledig vraaggestuurd natuurlijk ventilatiesysteem op basis van elektronisch aangestuurde ventilatieroosters. Nog in datzelfde jaar werd DUCO door de inwoners van Veurne uitgeroepen tot ‘Trots van Veurne’ en nu volgt dus de titel van ‘Ambassadeur van West-Vlaanderen’.

 

Op de kaart
Als ambassadeur engageert DUCO zich dan ook om de provincie West-Vlaanderen mee op de kaart te zetten als innovatieve, dynamische en vooruitstrevende regio. Bovendien neemt het bedrijf ook een klankbordfunctie op als ervaringsdeskundige in ‘Het bedrijventerrein van de toekomst’. Daarbij wil DUCO wijzen op enkele prioritaire aandachtspunten die de ontwikkeling van een bedrijventerrein van de toekomst ondersteunen en de bestaande bedrijventerreinen kunnen verduurzamen (intelligent ruimteverbruik, duurzame ontsluiting en mobiliteit, ecologische kwaliteit…).

Technische eigenschappen

Ontdek alle technische eigenschappen in de technische fiche.

Caractéristiques techniques

Découvrez toutes les caractéristiques techniques dans la fiche technique.

Technical properties

Discover all the technical features in the technical datasheet.

Technische Eigenschaften

Entdecken Sie alle technischen Merkmale im technischen Datenblatt.