Duco genereert nieuwe jobs om groei te bestendigen

Duco genereert nieuwe jobs om groei te bestendigen
08/04/2016

Duco Ventilation & Sun Control ziet de toekomst rooskleurig tegemoet. De vele infrastructurele werkzaamheden die de fabrikant van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen de afgelopen jaren heeft uitgevoerd, vormen nu een solide basis voor een verdere groei. Om de vooropgestelde toekomstplannen in voldoende mate te kunnen concretiseren, is de nood hoog aan extra personeel. Met niet minder dan 10 openstaande vacatures is Duco dan ook sterk op zoek naar nieuwe dynamische medewerkers die deze holistische visie mee willen helpen uitdragen.

Sinds de oprichting in 1991 is Duco uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Europese markt van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Door de voortdurende investering in innovaties kan het bedrijf vandaag de dag bogen op een totaalaanbod van ventilatieroosters en architecturale buitenzonwering, steeds met één doel voor ogen: het creëren van een gezond, comfortabel én energiezuinig binnenklimaat.

Nood aan getalenteerd en dynamisch personeel

“Ons innovatief karakter maakt dat we steeds kunnen blijven groeien”, poneert Hendrik Dejonghe, marketing manager bij Duco. “Innovatieve ontwikkelingen kunnen echter enkel tot stand komen als we in de toekomst blijven investeren. Dat Duco volop werk maakt van uitbreiding, uit zich overigens niet enkel in infrastructurele werkzaamheden zoals een eigen labo, test- en trainingscentrum, en de aanleg van een openbare weg om onze bestaande gebouwen met het voormalige Noordermetaal te verbinden. Ook zijn we nu meer dan ooit op zoek naar nieuwe getalenteerde en dynamische krachten die het bedrijf wensen te versterken.”

Momenteel heeft Duco zo’n 10 openstaande vacatures voor diverse bediende- en arbeidersprofielen. “Alles wordt bij ons van A tot Z ontwikkeld en geproduceerd: van pril concept over afgewerkt product tot en met de commercialisering en dienst na verkoop”, verduidelijkt Dejonghe. “Dit verklaart de brede waaier aan vacatures. Ook al is Duco sterk Europees georiënteerd, toch blijven we regionaal sterk verankerd en rekruteren we daarom ook meestal uit de regio. De jobbeurs in FurnEvent, die  aanstaande dinsdag op 12 april zal plaatsvinden, vormt een concreet voorbeeld.”

Nood aan een frisse wind in uw carrière? Of kent u iemand in uw netwerk die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Neem dan zeker even een kijkje op onze jobsite of kom langs op de jobbeurs in FurnEvent!