Team DUCO loopt ten voordele van Stichting tegen Kanker

Team DUCO loopt ten voordele van Stichting tegen Kanker
01/06/2022

De zevende editie van Levensloop Koksijde vond plaats op zaterdag 28 en zondag 29 mei. Het sportpark van Koksijde wordt omgetoverd tot een wandel- en loopparadijs. Het DUCO team liep mee  mee in de strijd tegen kanker en zamelde geld in.

Ondanks de frisse zeewind, was het toch een weekend vol warmte! De 7de editie van Levensloop Koksijde bracht dit jaar een mooi bedrag op. Op de eindteller staat maar liefst 65.000 euro voor de Stichting tegen Kanker.

Het DUCO team loste elkaar gedurende 24 uur af door te wandelen of te lopen. Bij de start kreeg elk team een lint dat gedurende 24 uur op de piste moet blijven. Wie stopt, geeft het teamlint door aan de volgende. Er was een wandelparcours van ongeveer 800 m en een afzonderlijk loopparcours van ongeveer 1 km.

Alle fondsen die opgehaald worden tijdens Levensloop gaan integraal naar Stichting tegen Kanker. Het geld wordt gebruikt om wetenschappelijk kankeronderzoek te financieren, om patiënten en hun naasten te begeleiden, voor de promotie van een gezonde levensstijl, en voor het mobiliseren van alle beschikbare middelen en diensten ten voordele van de strijd tegen kanker.

Technische eigenschappen

Ontdek alle technische eigenschappen in de technische fiche.

Caractéristiques techniques

Découvrez toutes les caractéristiques techniques dans la fiche technique.

Technical properties

Discover all the technical features in the technical datasheet.

Technische Eigenschaften

Entdecken Sie alle technischen Merkmale im technischen Datenblatt.