Duco vernieuwt productcatalogus voor Belgische installatiemarkt

Duco vernieuwt productcatalogus voor Belgische installatiemarkt
29/02/2016

Gesterkt door 25 jaar ervaring kan Duco Ventilation & Sun Control voortaan uitpakken met een vernieuwde en allesomvattende productcatalogus. Door middel van deze 48 pagina’s tellende catalogus kan de ventilatiespecialist uit Veurne nu nog beter aan de wensen van de Belgische installatiemarkt tegemoetkomen.

Tijdens de update van de productcatalogus besteedde Duco prominente aandacht aan gebruiksvriendelijkheid om de installateur snel én eenvoudig doorheen Duco’s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen en hun bijhorende componenten te gidsen.


Het tot stand brengen van een duidelijk werkinstrument dat het ruime productaanbod van Duco en de systeemconfiguraties op een visueel aantrekkelijke wijze weergeeft, vormde de aanleiding voor het updaten van de reeds bestaande productcatalogus.

 

Gebruiksvriendelijk en efficiënt werkinstrument

De installateur kreeg een centrale plaats in het verhaal. “Één van de uitgangspunten waar we tijdens de vernieuwing van de catalogus veel aandacht aan hebben geschonken, is gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie”, stelt Hendrik Dejonghe, marketing manager bij Duco. “Het is immers onze bedoeling dat installateurs in zo weinig mogelijk handelingen de gewenste informatie over onze systemen met hun bijhorende componenten kunnen terugvinden. Bondige technische productinformatie wordt aangevuld met onder meer prijzen, artikelnummers, nieuwe producten en vernieuwde systeemconfiguraties met hun bijhorende EPB-rekenwaarden. Dit in combinatie met sprekende beelden en een duidelijke structuur maakt van Duco’s productcatalogus het werkinstrument bij uitstek voor elke installateur!”

“Bovendien is het een perfecte aanvulling op het online platform dat we specifiek hebben ontwikkeld voor de installatiemarkt”, aldus Hendrik Dejonghe. “Een handige en zeer eenvoudige dealerlocator voor een overzicht van lokale ventilatiespecialisten, nieuwe en vernieuwde reportages die tot in detail illustreren hoe Duco’s ventilatiesystemen in een handomdraai kunnen ingeregeld en onderhouden worden, en het downloaden van allerlei documentatie vormen slechts een greep uit de talrijke mogelijkheden.”

De vernieuwde catalogus is niet enkel digitaal beschikbaar op de website van Duco. Ook kunnen installateurs een geprinte versie aanvragen die gratis wordt toegestuurd na online registratie via onderstaand formulier: