DUCO’s nieuwe trends in ventilatie tijdens Install Day 2022

DUCO’s nieuwe trends in ventilatie tijdens Install Day 2022
24/08/2022

Benieuwd naar de laatste trends in ventilatie? Van de nieuwste mechanische ventilatiesystemen en luchtkanaalsystemen tot tips om de installateur optimaal te ontzorgen. DUCO stand medewerkers informeren en inspireren met innovatieve ventilatietechnieken om aan ieders ventilatiebehoefte te voldoen.

Het is bijna zover! Op vrijdag 14 oktober 2022 ontvangen Confederatie Bouw en Techlink de installatiesector in Brussels Kart Expo tijdens Install Day. Ook DUCO zal aanwezig zijn met tal van totaaloplossingen naar ventilatiesystemen toe voor de volledige installatiesector. 


Krijg gratis toegang!The Future is Green!
Zeker als het van DUCO afhangt. Van 9 tot en met 19 uur ben je dan ook meer dan welkom op de stand 202-210 waar DUCO haar bestaande ventilatietechnieken en nieuwste ontwikkelingen zal voorstellen om een gezond binnenklimaat te garanderen.

Een greep uit het gamma:

The ENERGY FAMILY breidt uit!

Met maar liefst 4 nieuwe boxen breidt DUCO haar gamma aan mechanische ventilatiesystemen D verder uit. De nieuwe boxen onderscheiden zich door slimme 2-zonesturing via een externe klep waarbij de luchtstromen met een minimum aan weerstand optimaal worden verdeeld tussen de 2 zones op basis van vraagsturing. Hierbij wordt enkel lucht toe- en afgevoerd waar en wanneer dit werkelijk nodig is én in de juiste hoeveelheid. Ruimtes die leeg zijn worden hierbij niet (onnodig) geventileerd. Ruimten met een hogere bezetting worden juist meer geventileerd.

DucoBox Focus

Gepatenteerde interne regelkleppen voor een zonale afvoer van vervuilde en/of vochtige lucht. Deze slimme DucoBox Focus garandeert dankzij intelligente metingen op basis van CO2 -en/of vocht dat enkel wordt geventileerd waar en wanneer dit nodig is én in de juiste hoeveelheid. Energiezuinigheid op z’n best dus!

DucoFlex luchtkanalensysteem

Een toelichting van de DucoFlex luchtkanalen hoort ook bij uw bezoek aan de DUCO stand. Zo komt u immers te weten waarom de ventilatiespecialist gekend staat voor zijn totaaloplossingen. Van ventilatieroosters, over ventilatieboxen, ventielen en luchtkanalen. Een one-to-go adres dus waar u werkelijk alles in huis kan halen om een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat te garanderen.

NIEUW: Nu ook kanalen met diameter 90 mm beschikbaar én een uitbreiding van de koppelstukken dat de efficiëntie tijdens de installatie aanzienlijk verhoogt!

100% ontzorgen

Het maximaal ontzorgen en ondersteunen van de installateur staat bij DUCO steeds centraal. Daartoe werden een aantal handige tools ontwikkeld die het (werk)leven van de installateur een stuk makkelijker maken!

  •        DUCO Pricing Tool om offertes voor elke ventilatienood eenvoudig te berekenen
  •        DUCO Start-up Service waarbij DUCO helpt bij de afwerking na installatie en montage door:

o   Perfecte opstart en inregeling van het ventilatiesysteem

o   Tastbaar installatie-advies bij probleemsituaties

o   Optioneel: administratieve ontzorging voor het Ventilatieprestatieverslag (VPV) en EPB

  •        DUCO Ventilation App voor maximale ondersteuning van elke installateur tijdens de inregeling en het onderhoud van de gemonteerde installatiebox

Twijfel niet, kom alles te weten over de laatste ventilatietechnieken en bezoek de DUCO stand 202-210. Klik hier om gratis te registreren.