Maak kennis met Duco tijdens een ‘Open Vrijdag’

Maak kennis met Duco tijdens een ‘Open Vrijdag’
14/04/2014

Duco stelt haar expertise op het vlak van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen graag ter beschikking. Er kan een opleiding op maat voorzien worden bij u op kantoor of op ons bedrijf tijdens een ‘Open Vrijdag’.

 

Duco organiseert doorheen het jaar heel wat ‘Open Vrijdagen’. Tijdens deze dagen zetten we de deuren van ons bedrijf voor u open en kunt u van dichtbij kennismaken met de interne keuken. Duco heeft immers alles -vanaf het eerste ontwerp tot het afleveren van het product- in eigen beheer.

 

U krijgt een persoonlijke rondleiding in de ultramoderne bedrijfsinfrastructuur, strategisch gelegen langs de E40 autosnelweg Brugge-Calais, en kunt er onder meer kennis maken met onder meer de productiehal of het uitgebreide machinepark.

 

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een interne opleiding rond een bepaalde thematiek (raamventilatie, akoestiek, ventilatiesystemen…) te voorzien, verzorgd door één van de Duco-medewerkers.

 

Deze opleiding kan ook bij u op kantoor doorgaan, zoals onlangs nog het geval was bij architectenbureau …

 

Interesse? Contacteer Dimitri Nicoli, responsible Belgium – Architecture & Development, om een datum in te plannen of zelf een ‘Open Vrijdag’ te beleven via dimitri.nicoli@duco.eu!