Maatregelen in de strijd tegen het coronavirus

Maatregelen in de strijd tegen het coronavirus
17/03/2020

De hele wereld is in de greep van het coronavirus (COVID-19). Dat het noodzakelijk is om de social distancing maatregelen op te volgen, is een understatement.

Extra voorzorgsmaatregelen om de verspreiding in te dammen dringen zich op. Met een kritische blik stellen we alles in het werk om een veilige werkomgeving te creëren. En dat uit bezorgdheid voor onze medewerkers, onze klanten én onze partners.

Vanaf maandag 16 maart gaat daarom een zwaar aangescherpt protocol van kracht. Zo beperken we het aantal collega’s in één ruimte. Wie in de mogelijkheid is om te telewerken, doet dat.  Klanten- en leveranciersbezoeken raden we uitdrukkelijk af en videoconferenties worden aangemoedigd. Bijkomend besteden we ter preventie maximale aandacht aan goede hygiëne op de werkvloer. Tot slot zullen de vertegenwoordigers de komende dagen/weken hun externe afspraken tot een minimum herleiden.

De directie volgt de situatie op de voet en scherpt waar nodig de maatregelen aan. Met betrekking tot de levertijden geven wij u het advies om contact op te nemen met uw vertrouwde Duco verdeler.

We blijven bereikbaar via e-mail en telefoon (+32 58 33 00 33) en hopen jullie de komende dagen massaal virtueel te mogen begroeten.

In tussentijd, wees voorzichtig!