Webinar: 'Ventilatie & EPB: BEN je klaar voor 2021'

Webinar: 'Ventilatie & EPB: BEN je klaar voor 2021'
11/09/2020

BEN je op zoek naar een update rond de regelgeving van Bijna Energieneutraal bouwen? Nood aan E-peil verlagende oplossingen op het vlak van zonwering en ventilatie? Noteer woensdag 21 oktober in je agenda! 

Voorschrijvende partij? Blokkeer dan woensdag 21 oktober in uw agenda voor het event 'Ventilatie & EPB: 2021', in samenwerking met SBM. Tijdens dit gratis webinar kijk je al even vooruit op de EPB-regelgeving van 2021. 

Update EPB-regelgeving

Bent u voorschrijver, ventilatieverslaggever, EPB'er of bouwpromotor? Kunt u wel een update rond de EPB-regelgeving van 2020 gebruiken? Wilt u al even vooruitkijken richting 2021? Bent u benieuwd naar Duco's E‑peil verlagende oplossingen op het vlak van zonwering en ventilatie? Noteer dan alvast 21 oktober 2020 in je agenda voor het Ventilatie- & EPB-event in samenwerking met SBM. 

Ventilatie en EPB richting 2021

De E-peileisen worden strenger en strenger. Vanaf 2021 zijn ‘BEN-woningen’ met een E-peil van 30 de norm. Welke maatregelen zijn er op het vlak van ventilatie en zonwering? Of beter gezegd: welke performante ventilatieoplossingen zijn er om het E-peil te verlagen? Hoe zit het met het S-peil? Wat is de rol van vraaggestuurde ventilatiesystemen C en D binnen het toekomstig wonen? Wat zijn de mogelijkheden om oververhitting tegen te gaan? Tijdens dit webinar krijg je hierop een antwoord.

Een update rond de regelgeving van ventilatie, hernieuwbare energie en zonwering wordt vakkundig gemodereerd door Luc Dedeyne (SBM). Door zijn praktische ervaring als architect, gekoppeld aan zijn passie voor energie & technieken heeft hij een zeer grote kennis van het energiezuinig bouwen. Als energieconsulent is hij het aanspreekpunt voor menig architect en EPB-verslaggever.

Woensdag 21 oktober: 10u00 - 11u15

Presentatie Luc Dedeyne (SBM) & Dirk Stevens (Duco)

Verplichte inschrijving

De infosessie is volledig gratis, maar inschrijven is verplicht. Heb je interesse? Klik hier voor meer info en inschrijvingen. Je ontvangt voor aanvang een link om de sessie te volgen.

Permanente vorming

Deze sessie is goed voor 1 uur permanente vorming.

We hopen u talrijk te mogen verwelkomen.