Het beste van twee werelden: ventilatiesystemen C en D

Het beste van twee werelden: ventilatiesystemen C en D
31/10/2019

Vanaf 2020 wordt E35 de norm, vanaf 2021 zijn ‘BEN-woningen’ dat met een E-peil van 30. De HVAC-sector evolueert dan ook pijlsnel en Duco innoveert mee. De ventilatiespecialist beschikt over een volledig gamma ventilatie-units voor zowel systeem C en D: het beste van twee werelden.

 

Richting 2020 brengt Duco het beste van deze twee ventilatiewerelden met enkele nieuwigheden. Met de komst van het nieuwe, elektronische toevoerrooster TronicVent is de update van het DucoTronic System, in combinatie met de energiezuinige ventilatiebox DucoBox Focus of DucoBox Silent Connect, een feit. Door slimme vraagsturing op basis van CO2 en vocht wordt er enkel geventileerd waar en wanneer nodig en in de juiste hoeveelheid.

De transitie neigt meer en meer naar energiezuinige systemen en duurzame energiebronnen. Met de ventilatiewarmtepomp DucoBox Eco in hybride opstelling met een CV‑ketel en boilervat naar keuze heeft Duco oog voor de toekomst. Een slim, natuurlijk ventilatiesysteem in combinatie actieve warmteterugwinning.

Een absolute primeur voor het grote publiek – naar de toekomstige beurzen toe –  is de uitbreiding binnen Duco’s ventilatiesystemen met warmterecuperatie. Kom dat zien op Install Day op Duco's stand (stand 118) of tijdens één van de andere aankomende beurzen.