Duco verwelkomt zonwering innovaties op Architect@Work

Duco verwelkomt zonwering innovaties op Architect@Work
08/04/2019

In mei geeft Duco twee innovaties op vlak van buitenzonwering bloot, die niet alleen esthetisch zijn, maar ook bijdragen aan jouw thermisch en tegelijk visueel comfort. We hebben het over DucoScreen Front 150 CAP en over DucoSlide QuadraFold.

Dynamische vorm buitenzonwering innovatie

DucoSlide Quadrafold is een dynamische vorm van architecturale buitenzonwering en accentueert het gevelbeeld van elk gebouw. Deze innovatie met dubbel vouwende panelen met een brede waaier aan invullingen worden geïntegreerd in een kader dat volledig kan worden weggeschoven. Hierdoor ontstaat er een duidelijk esthetisch verschil bij open of gesloten stand.

 

Doorontwikkeling zonweringdoek

Daarnaast zal de doorontwikkeling van DucoScreen Front 150 te zien zijn, namelijk DucoScreen Front 150 CAP. Het gaat meer bepaald om een gemotoriseerd buitenzonweringsysteem met een zonweringdoek, gemonteerd op een uitvalarm, dat eerst verticaal naar beneden zakt en daarna automatisch uitvalt in een hoek van max. 90°. Zo krijgt ongewenste zonnehitte geen kans, maar komt er toch genoeg licht binnen voor een optimaal thermisch comfort.

Ontdek Duco’s innovaties op stand 109 en 110 op ARCHITECT@WORK.