Prosafco - Roeselare

Om hun kantoormedewerkers te beschermen tegen oververhitting en verblindende zonnestralen werd de gevel van het Prosafco gebouw voorzien van DucoScreen Front 150 Curtain Wall doekzonwering. 

Prosafco - Roeselare

Esthetische doekzonwering beschermt medewerkers Prosafco tegen oververhitting

Prosafco is een toonaangevend bedrijf in Roeselare en specialist in workwear & safety. Dankzij hun expertise en groot aanbod aan werkkledij, werkschoenen, handschoenen en andere persoonlijke beschermingsmiddelen helpen ze vakmensen dag na dag letselvrij thuis te komen.  Om hun kantoormedewerkers te beschermen tegen oververhitting en verblindende zonnestralen werd de gevel van het gebouw voorzien van DucoScreen Front 150 Curtain Wall doekzonwering.

Esthetische en functionele symbiose

Vliesgevel geeft onmiddellijk een esthetisch meerwaarde aan het gebouw. Zo ook bij het Prosafco gebouw. Maar voor dergelijke grote glaspartijen dient men naast esthetiek ook oog te hebben voor functionaliteit. Niemand werkt immers graag in een gebouw waar de temperaturen tijdens de zomer de hoogte worden ingejaagd. Daarom is het des te belangrijker dat het binnencomfort evenveel aandacht krijgt.

Door de grote glasramen te voorzien van functionele DucoScreen Front 150 CW doekzonwering wordt geen afbreuk gedaan aan stijl en uiterlijk van de gevel. Integendeel, esthetiek en functionaliteit gaan hier hand in hand.

Thermisch comfort voor het personeel

De missie van het bedrijf Prosafco is duidelijk: het beschermen van medewerkers in hun werkomgeving. Zo ook hun eigen medewerkers! Want dankzij de DucoScreen Front 150 CW doekzonwering geniet het personeel van voldoende daglicht  en blijft de binnentemperatuur tegelijk perfect onder controle. Zo kan elke medewerker in een aangenaam binnenklimaat vertoeven tijdens de werkuren. En dit komt niet enkel het comfort ten goede, maar tevens de concentratie. Win-win dus!  

Technische eigenschappen

Ontdek alle technische eigenschappen in de technische fiche.

Caractéristiques techniques

Découvrez toutes les caractéristiques techniques dans la fiche technique.

Technical properties

Discover all the technical features in the technical datasheet.

Technische Eigenschaften

Entdecken Sie alle technischen Merkmale im technischen Datenblatt.