Team of Oxygen

Gezondheid is een belangrijk thema bij DUCO, zowel letterlijk als figuurlijk. Wij zijn er immers sterk van overtuigd dat wie zich mentaal goed in zijn vel voelt, ook beter presteert en zijn talenten beter ontplooit. DUCO streeft dan ook steeds naar een gezonde mix tussen werk, fun en collegialiteit. Met diverse teamversterkende activiteiten en events zorgt DUCO voor de nodige zuurstof en sfeer onder de werknemers!

Team of Oxygen

DUCO on the move

 

Bij DUCO staan niet enkel de klanten centraal, maar eveneens de werknemers. Zij zijn immers de spil van het bedrijf. Het ‘DUCO on the move’ concept zag dan ook al snel het levenslicht. Dankzij dit interne event, dat op regelmatige tijdstippen georganiseerd wordt, blijft het personeel nauw betrokken bij het reilen en zeilen van het bedrijf: hoe doet DUCO het in de ventilatiewereld, wat zijn de vooruitzichten en welke nieuwe producten zitten er in de pijplijn zijn slechts enkele vragen die tijdens deze briefing van een sluitend antwoord voorzien worden. Afsluiten gebeurt steeds in stijl met een verfrissende drink aan de gloednieuwe bar. Dé uitgelezen gelegenheid dus om met collega’s bij te praten!


Teambuilding: samen staan we sterk

 

Om het sterke groepsgevoel levendig te houden, voorziet DUCO jaarlijks een teambuilding activiteit om U tegen te zeggen. Steevast wordt er een uitdagend en teamversterkend programma op touw gezet dat symbool staat voor actief vermaak met hoog amusementsgehalte. Het creëren van een gezellig en ontspannen groepsgevoel staat dan ook tijdens elke teambuilding centraal! Deelnemen is immers belangrijker dan winnen…Happy New Year

 

Dat een jaar voorbij vliegt, zal niemand ontkennen. DUCO wil dit dan ook niet zomaar achter zich laten. Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie brengt DUCO alle medewerkers in een gezellig en feestelijk kader samen om terug te blikken op het afgelopen jaar en om tevens even stil te staan bij wat komen zal. Dat is waar we aan het begin van elk jaar samen op klinken!

Technische eigenschappen

Ontdek alle technische eigenschappen in de technische fiche.

Caractéristiques techniques

Découvrez toutes les caractéristiques techniques dans la fiche technique.

Technical properties

Discover all the technical features in the technical datasheet.

Technische Eigenschaften

Entdecken Sie alle technischen Merkmale im technischen Datenblatt.