Wie is DUCO

DUCO werd in 1991 opgericht en huist in ultramoderne bedrijfsgebouwen langs de E40 autosnelweg in Veurne. Het bedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevende Europese speler en trendsetter op het vlak van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen.

Wie is DUCO

DUCO 'Ventilation & Sun Control' werd opgericht in 1991 en is op vandaag gevestigd in een ultramoderne bedrijfsinfrastructuur van 101.000 m2 (verspreid over twee sites) in Veurne (België), gelegen langs de E40 autosnelweg Oostende-Calais. DUCO is een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een "natuurlijke" manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.

DUCO geeft op een gezonde manier zuurstof aan ieder gebouw. Het aanbieden van totale ventilatieoplossingen voor residentiële en niet-residentiële toepassingen is de ultieme garantie voor een gezond binnenklimaat. De gezondheid van de gebruiker staat bij DUCO dan ook steeds centraal.

Een doordachte combinatie van basisventilatie, intensieve ventilatie en zonwering zorgt voor een optimale luchtkwaliteit. DUCO biedt zowel voor woning, appartement, kantoor, school of zorginstelling een innovatieve oplossing waarin iedereen zich thuis voelt.

DUCO, Home of Oxygen

DUCO behaalde reeds verschillende internationale awards op het vlak van innovatie, management en export.

Vanaf het eerste ontwerp tot het afleveren van het product bij de klant, heeft DUCO alles in eigen beheer. De directie en de verschillende departementen zetten zich permanent in om nieuwe en innovatieve producten op de markt te brengen. DUCO biedt dan ook een marktgericht gamma designgeavanceerde systemen aan. Functionele en esthetische oplossingen voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw.


Technische eigenschappen

Ontdek alle technische eigenschappen in de technische fiche.

Caractéristiques techniques

Découvrez toutes les caractéristiques techniques dans la fiche technique.

Technical properties

Discover all the technical features in the technical datasheet.

Technische Eigenschaften

Entdecken Sie alle technischen Merkmale im technischen Datenblatt.