Wees de zon te slim af

Wees de zon te slim af
01/06/2019

Het zomert! Dit seizoen heeft natuurlijk ook z'n schaduwkantjes. De warmte komt binnen via het glas, maar raakt – door doorgedreven isolatie – niet meer buiten. Doe het dit seizoen beter en wapen je woning tegen oververhitting.

Geef oververhitting geen kans 

In de strijd tegen oververhitting staat de DucoScreen Front 150 garant voor de hoogste kwaliteit in de grootste vormen. Door het gemotoriseerde buitenzonweringsdoek verder te perfectioneren, kunnen voortaan breedtes en hoogtes tot zes meter in FIX‑uitvoering bediend worden. Zo blijft het thuis of op het werk aangenaam koel, zelfs tijdens de warmste zomerdagen.


Maximaal behoud van uitzicht 

Het nieuwe zonweringdoek DucoScreen Front 150 CAP zorgt voor een aangenaam binnenklimaat mét maximaal behoud van zicht naar buiten toe. Dit motorbediende zonweringdoek, gemonteerd op een uitvalarm, zakt eerst verticaal naar beneden, maar daarna valt het automatisch uit in een hoek van maximum 90°.

Facelift: DucoTwin 120 ZR 

Met een combinatie van ventilatie én doekzonwering ben je zeker van een optimaal binnenklimaat. De DucoTwin 120 ZR werd esthetisch verbeterd door een nieuw binnenrooster met opwaartse luchtstroom. Bovendien beschikt dit systeem standaard over akoestisch dempingmateriaal.

Minder warmte, meer licht! 

De aluminium schuifpanelen DucoSlide  zorgen voor meer privacy door het afschermen van de gevel en handhaven daarbij het zicht naar buiten toe. Zo wordt er niet enkel aandacht besteed aan een comfortabel binnenklimaat, maar krijgt de gevel ook een unieke toets ten opzichte van de rest van het gebouw.

Technische eigenschappen

Ontdek alle technische eigenschappen in de technische fiche.

Caractéristiques techniques

Découvrez toutes les caractéristiques techniques dans la fiche technique.

Technical properties

Discover all the technical features in the technical datasheet.

Technische Eigenschaften

Entdecken Sie alle technischen Merkmale im technischen Datenblatt.