Bedrijfsvisie

DUCO is op vandaag een toonaangevende producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die op een natuurlijke manier een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat creëren.

Bedrijfsvisie

Woningbouw enerzijds en utiliteitsbouw anderzijds vergen een andere marktbenadering. Daarom werd gekozen om beide ondernemingen, Vero DUCO voor de woningbouw en DUCO Projects voor de utiliteitsbouw, zelfstandig te laten opereren, specialiseren en groeien.

 

Innovatie, marketing en kwalitatieve productie als exponenten
DUCO beschouwt communicatie en promotie als essentieel onderdeel van een goede bedrijfswerking. Daarom wordt er continu geïnvesteerd in alle beschikbare middelen die DUCO in staat stellen om professionele ondersteuning en doorgedreven communicatie te bewerkstelligen.

Research_Development


Ook een verdere investering in haar eigen R&D afdeling zal in de toekomst nieuwe kansen creëren. De markt is in volle evolutie door de snel veranderende milieu- en energiewetgeving en het is essentieel om steeds als eerste goede energiezuinige oplossingen te ontwikkelen voor de klanten. DUCO investeerde ook in een akoestisch labo voor de ontwikkeling van geluiddempende ventilatieroosters. Deze maken natuurlijke ventilatie mogelijk in sterk geluidbelaste omgevingen (station, luchthaven, stadscentrum,…).

 

De productie is maximaal geautomatiseerd en speelt zich voor 100% binnen het bedrijf af. Een uitgebreide productiehal zorgt ervoor dat alles, van begin tot einde, binnen DUCO geproduceerd en gecontroleerd wordt. Dit bevordert de hoge kwaliteit van de afgeleverde goederen.

 

Meer dan 90% van DUCO’s producten wordt geëxporteerd naar 22 andere Europese landen, waarbij Nederland de belangrijkste afnemer is.
 

Technische eigenschappen

Ontdek alle technische eigenschappen in de technische fiche.

Caractéristiques techniques

Découvrez toutes les caractéristiques techniques dans la fiche technique.

Technical properties

Discover all the technical features in the technical datasheet.

Technische Eigenschaften

Entdecken Sie alle technischen Merkmale im technischen Datenblatt.