Troeven & Waarden

Ontdek hier waar DUCO belang aan hecht bij elk van haar werknemers!

Troeven & Waarden

Gezonde mentaliteit:
Gezondheid is een belangrijk thema bij DUCO, zowel letterlijk als figuurlijk. Wie bij DUCO aan een uitdaging begint met een frisse mentaliteit, krijgt volop de kans om zich te ontplooien en te groeien in zijn of haar functie. Je krijgt snel eigen verantwoordelijkheden en als innovator in de sector liggen nieuwe uitdagingen steeds voor het grijpen.

 

Kwaliteit:
DUCO streeft als toonaangevende speler op het gebied van natuurlijke ventilatie- en zonweringsystemen altijd de hoogste kwaliteit na. Voor de uitbouw en verdere ontwikkeling van het bedrijf, is DUCO steeds op zoek naar gedreven mensen die deel willen uitmaken van een jong en dynamisch team dat kwalitatief hoogwaardige producten in de markt zet.

 

Interne communicatie:
Het personeel krijgt op regelmatige tijdstippen een volledige briefing van wat er leeft binnen het bedrijf: hoe doet DUCO het in de ventilatiewereld, wat zijn de vooruitzichten, welke nieuwe producten zitten er in de pijplijn… Met ‘DUCO on the move’ blijven werknemers nauw betrokken bij het reilen en zeilen van het bedrijf.

 

Evaluatie en stimulatie:
Aan de hand van jaarlijkse evaluatiegesprekken krijgen zowel werkgever als werknemer de kans om hun carrière binnen het bedrijf in kaart te brengen. Nieuwe doelen worden gesteld om een voortdurend streven naar vernieuwing te stimuleren.

 

Team:
De verschillende afdelingen op het bedrijf -HR, IT, aankoop, boekhouding, R&D, productie, marketing en sales- staan dagelijks met elkaar in contact. Een goede communicatie is dus essentieel voor het radarwerk van het bedrijf. Een werknemer is bij DUCO geen nummer. Dankzij diverse groepsactiviteiten doorheen het jaar, kent iedereen elkaar en dat stimuleert het werken in team.

Technische eigenschappen

Ontdek alle technische eigenschappen in de technische fiche.

Caractéristiques techniques

Découvrez toutes les caractéristiques techniques dans la fiche technique.

Technical properties

Discover all the technical features in the technical datasheet.

Technische Eigenschaften

Entdecken Sie alle technischen Merkmale im technischen Datenblatt.