DUCO installateur

Vragen? Contacteer één van onze ventilatiespecialisten of download de handleidingen.

Registreer uw opgeleverd ventilatiesysteem voor extra garantie!

Dankzij de nieuwe productcatalogus wordt u snel én eenvoudig doorheen DUCO’s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen en hun bijhorende componenten gegidst. Ontdek deze nu !

DUCO installateur

Ventilatiespecialisten

Onze ventilatiespecialisten staan u graag bij voor al uw vragen over DUCO's Vraaggestuurde Ventilatiesystemen.

Ventilatiesystemen

Als antwoord op de strenge wettelijke normen en eisen biedt DUCO je een aantal zorgvuldig samengestelde ventilatiesystemen.

Mechanische ventilatie

De Intelli Air Valve of de DucoBox zorgt, in combinatie met standaard of esthetische ventielen, voor een efficiënte luchtafvoer.

DucoFlex ventilatiekanalen

Een compleet luchtkanalensysteem voor systeem C en D.

DUCO Academy

Vergaar alle kennis over DUCO’s vraaggestuurde ventilatiesystemen en word ‘DUCO VIP’ (Ventilation Installation Partner).

DUCO Ventilation App

Een efficiënte tool die ventilatie voor elke installateur toegankelijk maakt.

Downloads

Brochures, installatie- of gebruikershandleidingen, technische fiches, prijslijsten... Alles is slechts één muisklik verwijderd!

Service

Neem rechtstreeks contact op met de 'DUCO service dienst' voor een vraag of probleem over één van onze Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen!

DUCO Start-Up Service

Als installateur zorgt u voor de perfecte installatie en montage. Vervolgens komt DUCO op de proppen voor de afwerking. Met een correcte opstart en inregeling voor de hele woning als resultaat.

Installatie & Onderhoud

Stapsgewijze instructievideo’s als garantie voor een optimale werking van uw DUCO-product

Roadshows

Stel: je kunt wel een korte leerschool gebruiken over de nieuwste vraaggestuurde systemen van DUCO, maar vindt de tijd niet om tot bij DUCO te komen. Simpel: dan komen de DUCO adviseurs toch gewoon naar jouw regio!? De DUCO Ventilation Academy komt naar je toe!

DUCO Pricing Tool

Bereken eenvoudig offertes voor jouw mechanische ventilatienoden.

Registratie garantie

Registreer hier de oplevering en installatie van DUCO's ventilatiesysteem om van de uitgebreide garantievoorwaarden te genieten.

LETTERLIJK alles in huis voor ventilatie

Heb je bouwplannen? DUCO heeft als ventilatiespecialist alles in huis voor een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat.