Lancaster Circus - Birmingham (UK)

Geluidabsorberende ventilatieroosters voor accomodatieprojecten voor studenten garanderen een goede nachtrust voor de bewoners. 

Lancaster Circus - Birmingham (UK)

Ontwerp en bouw van een speciaal voor dit doel gebouwde studentenwoning met 1025 slaapkamers die na voltooiing een indrukwekkende nieuwe toevoeging zal vormen aan de skyline van Birmingham.

De gebouwen bestaan uit twee gedurfde, hoekige flats met uiterst afgelijnde, haarscherpe randen en een gladde, zeer gedetailleerde, glanzend zwarte afwerking, die respectievelijk 13 en 24 verdiepingen hoog zijn. De flats worden verankerd door een middendeel dat 10 verdiepingen hoog is en worden afgewerkt met een traditionele, matte baksteen met gedefinieerde raamkozijnen en textuur.

Het gebouw is ontworpen om de BREEAM Excellent-beoordeling te behalen en de studentenkamers zijn voornamelijk in clusters gegroepeerd.

Geluidabsorberende ventilatieroosters

DucoMax ZR is een zelfregelend, akoestisch ventilatierooster (geluiddempende ventilator) dat speciaal ontworpen is voor situaties die blootgesteld zijn aan hoge geluidsniveaus. De verschillende types hebben een aantrekkelijk ontwerp en bieden uitstekende akoestische en luchtstroomprestaties. 

De SkyMax-uitvoering, die geschikt is voor hoogbouwtoepassingen, werd ook in dit project toegepast. De SkyMax ZR is een verbeterde uitvoering van de DucoMax SR waardoor die geschikt is voor hoogtes tot 70 meter

De akoestische roosters zorgen ervoor dat de studenten een zorgeloze nachtrust hebben in een bruisende stad. 

Ontdek alle voordelen van akoestische ventilatie

Meer weten over raam- en toevoerventilatie ?

Download de brochure of contacteer ons voor persoonlijk advies.

 

Technische eigenschappen

Ontdek alle technische eigenschappen in de technische fiche.

Caractéristiques techniques

Découvrez toutes les caractéristiques techniques dans la fiche technique.

Technical properties

Discover all the technical features in the technical datasheet.

Technische Eigenschaften

Entdecken Sie alle technischen Merkmale im technischen Datenblatt.