Step into my world of oxygen

A story about indoor air quality

Play
Foto-contentblok

Step into my world of oxygen

Are you curious about what the future holds?
Ontdek het met Simon…

Wist je dat we 90 procent van onze tijd binnenshuis spenderen? Daarom geniet ik er extra van als ik ’s morgens op de fiets zit richting het werk. Het wordt zelfs nóg beter want ik werk in The Home of Oxygen. Zuurstof is dus nooit veraf voor mij. Eenmaal aangekomen bij DUCO is het onze missie iedereen van zuurstof te voorzien. Samen met mijn collega’s bouw ik er aan de toekomst van slimme ventilatie- en zonweringsystemen.

Maak kennis met the World of Oxygen!

Elke dag werken we aan de innovaties van morgen. Dit aan de hand van geautomatiseerde processen die gaan van ontwikkeling en testen in onze eigen laboratoria tot nauwgezette kwaliteitscontrole. Onze proactieve doenersmentaliteit zorgt ervoor dat we streven naar voortdurende verbetering en constante kwaliteit tot in het kleinste detail. Dit alles met één doel voor ogen: duurzame producten ontwikkelen die bijdragen aan een gezonde toekomst.

We zeggen hier wel eens: “De toekomst begint vandaag”.
En graag laat ik je zien wat dat betekent!

Duco, a Home Of Oxygen for a World of Oxygen.

Duco World Of Oxygen 03
duco-world-of-oxygen-03

Welcome to my World of Oxygen

A story about indoor air quality

Emma getuigt

Ik sta op, ga de hele dag naar school, kom thuis, speel nog heel even buiten, was me en bekijk een leuke film voor het slapengaan. Conclusie: ik breng meer tijd binnenhuis door dan ooit tevoren. Hoe zit het bij jou?

We staan er niet vaak bij stil, maar wist je dat de luchtkwaliteit binnenshuis vaak tot vijf keer slechter is dan de buitenlucht? De gevolgen voor zowel jouw als mijn gezondheid zijn niet min. Iedereen heeft immers frisse lucht nodig.

Gelukkig zijn mijn vader en z’n vrienden er. Zij zorgen voor een betere binnenlucht voor mensen door ventilatie en zonwering te helpen produceren. Daarom vind ik mijn papa een echte held.

Betreed jij ‘my World Of Oxygen’?

Het verhaal gaat verder …

Wil je deel uitmaken van the World of Oxygen?

Contacteer ons